Posted in: Diverse

Piese Atlas Copco

piese Atlas CopcoRKU va pune la dispozitie o gama larga de piese Atlas Copco pentru utilaje de constructii. Pentru achizitionarea de piese Atlas Copco va asteptam pe site-ul nostru www.rku.ro

Atlas Copco este o companie industrială globală cu sediul în Stockholm, Suedia, cu aproape 40 000 de angajați și clienți în peste 180 de țări.

De ce piese Atlas Copco?

piese Atlas CopcoIn gama de piese Atlas Copco veti regasi:

  • echipamente de demolare si pentru constructii usoare
  • pompe
  • turnuri de iluminat
  • generatoare
  • compresoare de aer mobile
  • echipamente portabile de specialitate

Când vine vorba de proiectarea echipamentelor de construcții, companoa stie de ce aspecte trebuie sa tina seama pentru a oferi cele mai bune piese Atlas Copco clientilor sai:

  • sistem inovator care minimizeaza impactul vibratiilor asupra operatorului;
  • echipamente de lunga durata;
  • materiale de calitate;
  • instrumente de lucru interschimbabile care asigura flexibilitatea.

Daca nu aveti la indemana documentatia Atlas Copco necesara, ne puteti contacta cu incredere pe www.rku.ro/contact si veti primi asistenta de care aveti nevoie din partea unui consultant tehnic.

O scurta istorie a companiei

Compania a fost fondata în 1873 la Stockholm, Suedia, pentru a oferi Swedish Rail toate tipurile de echipamente pentru construirea și funcționarea noii căi ferate din Suedia.

piese Atlas CopcoPrin 1880 compania a inceput o schimbare strategică către producția de produse mai avansate, cum ar fi motoarele cu abur și cazanele.

În noiembrie 1890, compania a fost reconstruită și a fost fondată o nouă companie, Nya Aktiebolaget Atlas, cu trei noi linii de producție: locomotive, sisteme comerciale de încălzire centrală și mașini-unelte.

In acelasi an un tânăr inginer pe nume Gustaf Ryd a vizitat Anglia și SUA și s-a întors cu un ciocan pneumatic și, respectiv, cu ciocan de nituit. Noile mașini s-au dovedit neprețuite și a apărut în curând nevoia de piese de schimb și înlocuiri. Fără niciunul disponibil, acestea trebuiau făcute în interior, deschizând calea pentru o linie de afaceri complet nouă.

 Inițial, sculele pneumatice produse de Atlas erau destinate exclusiv atelierelor proprii, dar pe măsură ce răspândirea cererii de eficiență și fiabilitate a acestora a crescut în toată Suedia.

Deși operațiunile sale pneumatice au continuat să meargă din ce în ce mai mult, prezentând un profit de 50% la începutul anului 1930, operațiunile sale diesel au intrat într-un declin accentuat și au trebuit să fie lichidate în 1948.

Atunci numele initial Atlas Diesel nu a mai fost relevant si a fost căutat un nume nou care să reflecte operațiunile companiei și să unească filialele sale străine. A fost ales Atlas Copco, derivat din numele unei filiale belgiene – Compagnie Pneumatique Commerciale.

Daca aveti nevoie de cui picon Atlas Copco va asteptam pe https://rku.ro/produs/cui-picon-atlas-copco-mb1200/