Posted in: Diverse

Piese Bobcat

piese Bobcat Compania Bobcat este considerata numarul unu în proiectarea, fabricarea, comercializarea și distribuția de echipamente compacte pentru construcții, închiriere, amenajare a teritoriului, agricultură, întreținerea terenurilor, utilități, industrie și minerit.

Reprezentanta Bobcat Romania va pune la dispozitie o gama larga de piese Bobcat pentru utilaje de constructii. Pentru achizitionarea de piese Bobcat sau mai multe informatii va puteti adresa colegilor nostri din departamentul tehnic pe www.rku.ro/contact

De ce piese Bobcat?

Alegând piese Bobcat veți reduce timpul de nefuncționare al utilajului și veți menține performanța si confortul echipamentului dvs. Fiabilitatea si inalta calitate sunt cuvinte de baza cand vine vorba de piese Bobcat.

piese BobcatDaca nu aveti la indemana documentatia Bobcat necesara, ne puteti contacta cu incredere pe www.rku.ro/contact si veti primi asistenta de care aveti nevoie din partea unui consultant.

Accesoriile Bobcat utilizează mișcări de rotație pentru a îndepărta straturile de suprafață ale drumului, tăind prin asfalt, beton sau pământ înghețat, săpând găuri în sol dur, stâncos, construind tranșee și realizând demolări.

Bobcat oferă diferite tipuri de biți și dinți pentru a alege ce se potriveste cel mai bine in functie de condițiile de teren. Datorită caracteristicilor speciale de proiectare aceste piese Bobcat oferă cea mai bună performanță și durată de viață.

Uneltele de spart Bobcat sunt forjate termic, creând o structură densă din oțel întărit. Uneltele forjate sunt dure și durabile, oferind o penetrare mai rapidă, energie concentrată și o durată de viață mai lungă. Printre uneltele de spart Bobcat se numara:

  • Dălți cu linie transversală
  • Daltă în linie și tăiere transversală Asphalt Point
  • Placă forjată pentru comprimarea solului și pietrișului
  • Daltă transversală
  • Daltă conică
  • Daltă de scule Blunt

In gama variata de piese Bobcat se intalnesc si accesorii pentru macinarea si taierea asfaltului, betonului si pietrelor.

O scurta istorie a companiei

piese BobcatCompania Bobcat a fost fondata in anul 1947 in Dakota de Nord. Bobcat este o companie Doosan. Doosan este lider global în echipamente de construcții, soluții de alimentare cu apă și energie, motoare și inginerie, deservind clienții și comunitățile de mai bine de un secol.

Compania Bobcat are cea mai extinsă rețea de distribuție a echipamentelor compacte din lume. Aproximativ 1.000 de dealeri independenți Bobcat sprijină fiecare echipament Bobcat, oferind clienților mii de specialiști locali în vânzări, service, piese și închiriere.

 Dealerii Bobcat sunt cunoscuți pentru devotamentul lor de a oferi un serviciu remarcabil clienților pentru a asigura performanțe lungi și fiabile ale echipamentelor.

Daca aveti nevoie de piese Bobcat, sfaturi sau recomandari va asteptam pe site-ul nostru www.rku.ro

Write A Comment