Posted in: Diverse

Piese Carraro

piese Carraro Compania Carraro este un producator italian de echipamente agricole si de constructii. Pentru achizitionarea de piese Carraro va asteptam pe site-ul nostru www.rku.ro

Compania incearca sa anticipeaza tendintele pietei si sa vina cu solutii inovatoare. De asemenea, se concentreaza pe reducerea emisiilor și maximizarea eficienței utilajelor, atât pentru mașinile de mișcare a pământului, cât și pentru echipamentele pentru livezi și podgorii. Scopul Carraro este de a îmbunătăți viața celor care lucrează zilnic cu mașini de exploatare, agricole și de construcții.

De ce piese Carraro?

piese Carraro Piata principală Carraro este agricultura, care a atins 44,1% din totalul sectoarelor de aplicare în 2019. Produc angrenaje, sisteme de transmisie și tractoare speciale pentru primii producători mondiali de mașini agricole.

Al doilea sector din punct de vedere al cifrei de afaceri este echipamentul pentru construcții (36%). Compania dezvoltă roti dintate si sisteme avansate de transmisie pentru:

  • buldoexcavatoare
  • încărcătoare generale
  • manipulatoare telescopice
  • excavatoare cu roți
  • role de compactare.

Fiecare sistem implică o combinație de axe și o transmisie hidrostatică sau hidrokinetică cu convertor de cuplu, cu funcționare semi-automată sau complet automată prin intermediul unității de control electronic care gestionează întregul sistem. Fiecare componentă de sistem sau modul este conceput pentru a garanta eficiența și productivitatea vehiculului de primă clasă.

Al treilea sector se refera la aplicații pentru manipulare și logistică (stivuitoare) cu combustie internă sau motoare electrice, pentru sectorul auto, unde Carraro produce componente și angrenaje specifice, și pentru robotică industrială de înaltă precizie.

piese Carraro Puteti alege cu incredere piese Carraro deoarece compania urmareste întregul proces de producție, de la dezvoltarea proiectului până la realizarea și validarea sa completă, fără a neglija o asistență post-vânzare întotdeauna pregătită și punctuală și un serviciu de piese de schimb.

Scopul Carraro este de a îmbunătăți eficiența și performanța utilajelor pe care sunt utilizate piese Carraro.

Daca nu aveti la indemana documentatia Carraro necesara, ne puteti contacta cu incredere pe www.rku.ro/contact si veti primi asistenta de care aveti nevoie din partea unui consultant tehnic.

O scurta istorie a companiei

Grupul Carraro a fost fondat de Giovanni Carraro și a fabricat primul echipament agricol, semănători, în 1932. Primul tractor a fost construit în 1958.

Antonio Carraro s-a separat de frații săi în 1960 pentru a forma compania Antonio Carraro. În 1977, Carraro Group a decis să transfere producția de tractoare la Rovigo.

Începand cu anul 1980 compania a introdus metoda Kaizen, optimizând resursele și eliminând ineficiențele. Ca urmare, producția a atins un ritm de creștere atât de ridicat încât s-a decis inaugurarea unor noi divizii afiliate specializate.

În ultimii ani, Carraro a dezvoltat transmisii și sisteme integrate care sunt orientate din ce în ce mai mult spre eficiență și eco-compatibilitate iar in 2017 a lansat un nou plan strategic.

Daca aveti nevoie de pivot de punte original Carraro, va asteptam pe https://rku.ro/produs/pivot-punte-carraro-139970-original/