Posted in: Diverse

Piese CASE

piese CASE Compania CASE are o experienta de peste 175 de ani si se bazeaza pe principiul conform caruia simplu este mai bun.

Reprezentata CASE Romania va pune la dispozitie numeroase piese pentru utilaje de constructii. Pentru achizitionarea de piese CASE sau mai multe informatii va puteti adresa colegilor nostri din departamentul tehnic pe www.rku.ro/contact

De ce piese CASE?

piese CASE CASE investeste cunostintele si experienta acumulata pentru a gasi cele mai intuitive si directe solutii. Folosind piese CASE veti descoperi ca acestea ofera perfomante si eficienta deosebite. Mai mult decat atat, aceste produse satisfac si nevoile operatorilor care folosesc echipamentul.

 CASE a folosit procesul CDPD în dezvoltarea celei mai recente linii de produse de încărcătoare / buldoexcavatoare, miniîncărcătoare și linii de produse pentru încărcătoare pe șenile compacte.

Niste piese originale CASE vă garantează dvs. și utilajului dvs. calitatea și performanța originale. Acestea sunt proiectate, fabricate, testate și certificate din fabrică pentru a se asigura că ofere cele mai bune performanțe zi de zi.

Printre piesele fabricate se numara:

  • piese de motor
  • piese hidraulice
  • piese de transmisie

O scurta istorie a companiei

piese CASE Compania CASE a fost fondata la sfârșitul secolului al XIX-lea de catre  J.I. CAZ. În deceniile următoare, compania a început să fie pionierul echipamentelor pentru construcția de drumuri și, prin aceasta, a ajutat la „pavarea lumii”.

La începutul secolului al XX-lea, CASE s-a impus ca principalul producător de echipamente pentru construcții.

Pentru a va putea folosi o perioada cat mai lunga de echipamentele dumneavoastra, este recomandat sa inspectati utilajele la intervalul recomandat de producatori. De asemenea, o buna intretinere si o depozitare corespunzatoare a echipamentului ajuta la protejarea utilajului si a componentelor sale.

Daca aveti nevoie de piese CASE, sfaturi sau recomandari va asteptam pe site-ul nostru www.rku.ro

Write A Comment