aprilie 5, 2021 De Urlateanu Vera Oprit

Piese Dana Spicer

piese Dana Spicer

Reprezentanta Dana Spicer Romania va pune la dispozitie o gama larga de piese Dana Spicer pentru tractoare si utilaje de constructii. Pentru achizitionarea de piese Dana Spicer va asteptam pe site-ul nostru www.rku.ro

Dana Spicer furnizează soluții de transmisie și mișcare mobile pentru construcții, agricultură, manipularea materialelor, minerit și echipamente forestiere, precum și sisteme de mișcare pentru o mare varietate de aplicații industriale mobile și staționare.

De ce piese Dana Spicer?

Indiferent de cerințele dvs., vă puteți baza pe piese Dana Spicer, care funcționează continuu și eficient în medii provocatoare în care performanța utilajului, eficiența, fiabilitatea și costurile de operare sunt factori cheie.

piese Dana Spicer Fiecare utilaj de construcție îndeplinește o sarcină diferită pe șantier, dar toate au câteva caracteristici comune. Pe măsură ce cererile de productivitate cresc, toate trebuie să funcționeze la niveluri ridicate de eficiență, cu întreținere redusă, în timp ce lucrează în medii ostile care exercită cupluri și sarcini ridicate asupra echipamentului.

Sistemele integrate de acționare și mișcare de la Dana Spicer îmbunătățesc performanța, eficiența și productivitatea echipamentelor de construcție cu o gamă de soluții pentru vehicule cuprinse între 3 și 50 de tone (4 până la 55 de tone).

In gama de piese Dana Spicer veti gasi:

  • axele Spicer
  • tracțiunile pe roți
  • transmisiile
  • arborii de transmisie
  • produsele de mișcare Brevini

piese Dana Spicer Daca veti alege piese Dana Spicer veti descoperi ca acestea sunt integrate cu cele mai avansate tehnologii pentru funcționarea îmbunătățită a utilajului pe orice șantier, în orice stare.

Daca nu aveti la indemana documentatia Dana Spicer necesara, ne puteti contacta cu incredere pe www.rku.ro/contact si veti primi asistenta de care aveti nevoie din partea unui consultant tehnic.

O scurta istorie a companiei

Compania Dana Incorporated a fost fondata in anul 1904. De mai bine de un secol, Dana Spicer este partea din companie care se ocupa cu succes de gasirea unor soluții de transmisie de încredere pentru mașini, vehicule comerciale, mașini off-road, vehicule militare și cele adaptate pentru aplicații performante.

Fiecare piesă Dana Spicer este proiectată și produsă la aceleași standarde exigente ca și cele specificate de producătorii de echipamente originale, asigurând că utilajele funcționează la niveluri de performanță de vârf.

De-a lungul anilor, produsele Dana Spicer au contribuit la conducerea celor mai mari vehicule din istorie – de la modelul T și Jeep din epoca celui de-al doilea război mondial, până la unul dintre primele vehicule electrice produse în serie.

Astăzi, Dana Incorporated este una dintre cele 52 de companii care a aparut pe lista Fortune 500 în fiecare an de când a fost publicată pentru prima dată în 1955 și una dintre cele mai vechi companii listate la bursa din New York.

Daca aveti nevoie de o cruce cardan punte Dana Spicer va asteptam pe https://rku.ro/produs/cruce-cardan-punte-dana-spicer-5-1410x/