Posted in: Diverse

Piese Doosan

piese Doosan Puteti gasi o gama larga de piese Doosan pentru utilaje de constructii pe site-ul nostru www.rku.ro

Doosan este o companie care se concentreaza pe echipamente de construcții grele. Din 1896, Doosan se străduiește să răspundă așteptărilor clienților cu o gamă variată de produse care acoperă piața globală.

Toate utilajele Doosan sunt proiectate cu precizie și atenție pentru a garanta standardele ridicate de fabricație. Printre acestea se numara:

  • excavatoare pe senile
  • excavatoare pe roti
  • autobasculante articulate
  • incarcatoare pe cauciucuri
  • mini excavatoare

De ce piese Doosan?

Centrele de distribuție de piese Doosan sunt situate în Germania și Marea Britanie pentru a sprijini prompt dealerii și clienții din regiunile europene.

piese Doosan Depozitul pentru stocuri grele de peste 70.000 de articole și are o suprafață de depozitare de peste 14.000 m². Lucrătorii din depozit sunt dedicați asigurării unei funcționări eficiente a pieselor cu servicii complete în funcțiune în 2 schimburi, de la primire la ridicare, ambalare și expediere.

 

 

De asemenea, echipa Doosan lucrează proactiv pentru a asigura satisfacția clienților.

De la filtre la contragreutate, tot ce inseamna piese Doosan garanteaza operatiuni stabile si constante prin calitatea exceptionala.

Daca nu aveti la indemana documentatia Doosan necesara, ne puteti contacta cu incredere pe www.rku.ro/contact si veti primi asistenta de care aveti nevoie din partea unui consultant tehnic.

O scurta istorie a companiei

Doosan a fost înființata în 1977 si a atins rate ridicate de creștere prin angajamentul său pentru o mai bună dezvoltare a propriilor produse de echipamente de construcție și investițiile sale în construirea unui model de afaceri global.

In anul 1978 compania realizeaza primul excavator iar in 1987 productia acumulata de excavatoare depasea deja 10.000 de unitati.

piese Doosan Doosan Bobcat a devenit în cele din urmă un lider global incontestabil în domeniul echipamentelor pentru construcții, un statut confirmat de extinderea semnificativă a dimensiunii afacerii și a gamei sale de produse odată cu fuziunea și achiziția Bobcat în 2007 și Moxy în 2008.

Daca aveti nevoie de electromotor pentru excavator Doosan va asteptam pe https://rku.ro/produs/electromotor-excavator-daewoo-doosan/