Posted in: Diverse

Piese Hatz

piese HatzCompania Hatz pune la dispozitie piese Hatz printr-o platformă internațională de furnizori care face posibilă efectuarea tuturor tipurilor de achiziții, ținând seama de aspectele economice, în calitatea și timpul de livrare dorite.

Motoarele Diesel Hatz sunt utilizate în toate domeniile de aplicare, cum ar fi:

  • utilaje de construcții
  • compresoare
  • vehicule comerciale
  • utilaje agricole
  • sisteme
  • echipamente de manipulare
  • nave.

De ce piese Hatz?

piese HatzPortofoliul de produse din domeniile de activitate ale Hatz se extinde de la motoare diesel monocilindrice mici și compacte cu 1,5 kW la motoare cu patru cilindri cu o putere de 62 kW.

Divizia Hatz Components produce motoare și elemente de acționare de înaltă precizie, cum ar fi biele, arborele cotit, carcase, piese rotative și de comandă pentru producătorii de motoare din întreaga lume.

Daca vreti sa alegeti piese Hatz, trebuie sa stiti ca acestea sunt cunoscute pentru fiabilitatea și durata lor de viață. De asemenea, motoarele sunt produse în conformitate cu cerințele și specificațiile clienților și sunt, de asemenea, singurul motor din acest segment de piață care utilizează răcirea cu aer, îndeplinind astfel reglementările stricte privind gazele de eșapament.

O scurta istorie a companiei

Compania Hatz a fost fondată în anul 1880 de catre Mathias Hatz, si a început să construiască motoare în 1904. În 1910, Hatz a început să producă motoare cu bec fierbinte pentru uz staționar. Pe baza acestui motor, a fost dezvoltat primul motor diesel răcit cu apă Hatz, seria H.

Trei ani mai târziu, o nouă fabrică a fost construită în locația actuală și Hatz a început să exporte motoare în America de Sud.

piese HatzÎn 1950, primele tractoare agricole au fost prezentate de Hatz. Încă trei ani mai târziu, a fost introdus primul motor diesel Hatz răcit cu aer în patru timpi, E80 care a fost comercializat în întreaga lume.

Primul motor diesel cu turație înaltă care avea o carcasă din aliaj ușor, E75 (putere maximă 3,5 kW), a fost produs din 1958 încoace. Acest motor, care cântărea doar 50 kg și a funcționat cu o viteză a motorului de până la 3000 rpm, a stat la baza succesului mondial al Hatz.

In prezent Hatz are peste 900 de angajați, peste cinci la sută dintre ei în domeniul cercetării și dezvoltării. De asemenea, compania are 500 de centre de servicii, 13 cu proprii agenți și 114 agenți Hatz în 120 de țări, fiind capabila sa livreze rapid piese Hatz.