Posted in: Diverse

Piese Hidromek

piese HidromekHidromek este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de echipamente de constructii din lume, cu o experienta in domeniu de peste 43 de ani.

Reprezentanta Hidromek Romania va pune la dispozitie o gama larga de piese pentru utilaje de constructii. Pentru achizitionarea de piese Hidromek sau mai multe informatii va puteti adresa colegilor nostri din departamentul tehnic pe www.rku.ro/contact

Compania Hidromek este beneficiarul a 20 de premii de design de prestigiu internațional, ca urmare a succesului obtinut in urma proiectarii echipamentelor de construcție.

De ce piese Hidromek?

În fabrica de componente, unde au fost începute pentru prima dată operațiunile, sunt produse piese Hidromek, cum ar fi:

  • cutie de viteze
  • osie
  • reductor hidraulic
  • cilindru hidraulic

De asemenea, compania Hidromek produce si utilaje:piese Hidromek

  • buldoexcavatoare
  • excavatoare hidraulice
  • încărcătoare pe roți
  • gredere și role de sol

Piesele Hidromek sunt concepute pentru a asigura cel mai inalt nivel de satisfactie al clientilor si se afla intr-un proces continuu de dezvoltare. Daca nu aveti la indemana documentatia Hidromek necesara, ne puteti contacta cu incredere pe www.rku.ro/contact si veti primi asistenta de care aveti nevoie din partea unui consultant tehnic.

 O scurta istorie a companiei

piese HidromekCompania Hidromek a fost infiintata la Ankara in anul 1978. Fondatorul său, Hasan Basri Bozkurt, și-a început activitățile cu producția de accesorii pentru tractoare agricole. In anii următori compania Hidromek a produs prima mașină de construcție proiectată de inginerii turci.

Hidromek, care a crescut odată cu extinderea gamei sale de produse, are in prezent aproximativ 2000 de angajați.

Pentru a va putea folosi o perioada cat mai lunga de echipamentele dumneavoastra, este recomandat sa inspectati utilajele la intervalul recomandat de producatori. De asemenea, o buna intretinere si o depozitare corespunzatoare a echipamentului ajuta la protejarea utilajului si a componentelor sale.

Daca aveti nevoie de piese Hidromek, sfaturi sau recomandari va asteptam pe site-ul nostru www.rku.ro

Write A Comment