Posted in: Diverse

Piese Isuzu

piese Isuzu Isuzu este o companie japoneză comercială de producție a automobilelor și a motoarelor diesel cu sediul în Tokyo. Activitatea principală este: producția, comercializarea și vânzarea de vehicule comerciale Isuzu și motoare diesel. De asemenea compania produce piese Isuzu vândute pe majoritatea piețelor comerciale din întreaga lume.

Reprezentanta Isuzu Romania va pune la dispozitie o gama larga de piese Isuzu pentru utilaje de constructii. Pentru achizitionarea de piese Isuzu sau mai multe informatii va puteti adresa colegilor nostri din departamentul tehnic pe www.rku.ro/contact

Până în 2009, Isuzu a produs peste 21 de milioane de motoare diesel, care pot fi găsite în vehicule din întreaga lume.

De ce piese Isuzu?

piese Isuzu Isuzu se mândrește cu expertiza tehnică care asigură că produsele sale sunt printre cele mai bune de pe piață. Daca vreti sa achizitionati piese Isuzu trebuie sa stiti ca acestea sunt foarte fiabile, durabile și eficiente.

Daca nu aveti la indemana documentatia Isuzu necesara, ne puteti contacta cu incredere pe www.rku.ro/contact si veti primi asistenta de care aveti nevoie din partea unui consultant tehnic.

In gama de piese Isuzu veti gasi:

  • uleiuri si lichide
  • filtre
  • componente electrice
  • motoare
  • componente ale sistemului de franare
  • bujii
  • tije
  • componente de curatare a parbrizului

O scurta istorie a companiei

piese IsuzuIstoria Isuzu incepe de la compania Tokyo Ishikawajima Shipbuilding & Engineering Co., Ltd., care a fost înființată în 1893. În 1916, această companie s-a diversificat în fabricarea de automobile și în 1918 a început o întreprindere de producție de vehicule de pasageri în legătură cu producătorul auto britanic Wolseley Motor Ltd.

În 1922, Tokyo Ishikawajima Shipbuilding & Engineering a reușit să localizeze producția Wolseley A9 – primul autoturism fabricat vreodată în Japonia. In 1924 a fost finalizat primului camion Wolseley CP de 1,5 tone construit în Japonia, cu capacitate utilă, calificat drept camion militar oficial de către guvernul japonez.

În 1927, Tokyo Ishikawajima Shipbuilding & Engineering și-a încheiat legătura cu Wolseley și a început să fabrice vehicule 100% localizate cu design propriu. Un exemplu timpuriu a fost „Sumida”, dezvoltat în 1929, care a fost echipat cu un motor A6 sau A4 și a realizat o putere și un consum excelent de combustibil.

În același an în care a apărut „Sumida”, Departamentul de mașini a fost despărțit de Tokyo Ishikawajima Shipbuilding & Engineering și a fost înființat ca o companie independentă numită Ishikawa Automotive Works Co., Ltd. se extind în urma Marelui Cutremur din Kanto din 1923, deoarece automobilele își demonstrau potențialul de a accelera ritmul de recuperare după dezastru.

Având în vedere cererea tot mai mare de autovehicule, guvernul japonez a promovat industria auto națională. În 1933, Ishikawa Automotive Works a răspuns lansând „Isuzu”, o mașină model guvernamentală numită după râul Isuzu care curge pe lângă cel mai vechi altar din Japonia. Numele actual a fost preluat ulterior din cel al mașinii.

Daca aveti nevoie de piese Isuzu, sfaturi sau recomandari va asteptam pe site-ul nostru www.rku.ro

Write A Comment