aprilie 8, 2021 De Urlateanu Vera Oprit

Piese Kobelco

piese Kobelco Reprezentanta Kobelco Romania va pune la dispozitie o gama larga de piese Kobelco pentru utilaje de constructii. Pentru achizitionarea de piese Kobelco va asteptam pe site-ul nostru www.rku.ro

De când a produs prima lopată electrică de uz casnic mare, în urmă cu 90 de ani, în 1930, compania Kobelco a creat o mare varietate de produse pentru a satisface cerințele contemporane in domeniul utillajelor de constructii.

De ce piese Kobelco?

piese Kobelco Prin încorporarea cu succes a noilor tehnologii în tehnicile și expertiza de fabricație existente, compania ofera piese Kobelco deosebite, servicii exclusive și soluții inovatoare care conduc industria. Astfel, Kobelco reuseste să fie un brand global de top care este selectat in mod constant de clienți.

Compania are o gama variata de piese Kobelco pentru excavatoare si macarale. Piesele originale Kobelco sunt fabricate la același standard de înaltă calitate ca și utilajele de construcții Kobelco.

piese Kobelco După ce au suferit teste extinse de laborator și pe teren, piesele originale permit utilajului dvs. să funcționeze mai mult timp, cu perioade de nefuncționare minime, costuri de întreținere reduse și ajută la asigurarea calității continue a mașinii.

Daca nu aveti la indemana documentatia Kobelco necesara, ne puteti contacta cu incredere pe www.rku.ro/contact si veti primi asistenta de care aveti nevoie din partea unui consultant tehnic.

O scurta istorie a companiei

Kobe Steel, Ltd. a fost fondata in anul 1905. In 1955 compania achiziționează tehnologia macaralei printr-un acord cu Harnischfeger. Compania a ajuns la 100.000 de excavatoare hidraulice construite in anul 1994.

Cele două companii americane Kobelco America Inc. (KAI) și Kobelco Construction Machinery (KCM) au fuzionat in 1995, creând o nouă companie care păstrează numele KAI. Numele a fost schimbat în Kobelco Construction Machinery America LLC în 2002.

Divizia Mașini de construcții Kobe Steel este recunoscută ca o companie independentă numită Kobelco Construction Machinery Co., Ltd. in anul 1999.

In anul 2010 compania Kobelco a preluat activitatea de vânzări directe a Bomag și a devenit singura agenție generală din Japonia care se ocupă de importul și vânzarea de produse de către Bomag.

Daca aveti nevoie de senila de cauciuc Kobelco va asteptam pe https://rku.ro/produs/senila-cauciuc-kobelco-sk20/