Posted in: Diverse

Piese Komatsu

piese KomatsuKomatsu este un furnizor diversificat de produse și servicii de uz industrial.

 În timp ce rămâne un lider internațional în domeniul echipamentelor pentru construcții și minerit, Grupul Komatsu se angajează în alte afaceri, precum echipamente utilitare (mașini compacte), mașini forestiere, mașini industriale, logistică și alte operațiuni bazate pe soluții.

Reprezentanta Komatsu Romania va pune la dispozitie o gama larga de piese Komatsu pentru utilaje de constructii. Pentru achizitionarea de piese Komatsu sau mai multe informatii va puteti adresa colegilor nostri din departamentul tehnic pe www.rku.ro/contact

De ce piese Komatsu?

Prin susținerea „Calității și fiabilității” drept cea mai importantă politică de management, Komatsu se angajează cu hotărâre să ofere produse și servicii sigure. Alegand piese Komatsu veti beneficia de niste produse inovatoare. Acestea sunt gandite pentru a răspunde cat mai bine nevoilor și așteptărilor clienților săi din întreaga lume.

In gama variata de piese Komatsu se intalnesc:

piese Komatsu

  • role intinzatoare
  • roti motrice
  • role de sustinere
  • papuci de senile
  • role de rulare
  • uleiuri
  • filtre
  • furtunuri hidraulice

Daca nu aveti la indemana documentatia Komatsu necesara, ne puteti contacta cu incredere pe www.rku.ro/contact si veti primi asistenta de care aveti nevoie din partea unui consultant tehnic.

O scurta istorie a companiei

piese KomatsuCompania minieră Takeuchi (fondată în 1894) a înființat Komatsu Iron Works pentru a fabrica mașini-unelte și echipamente miniere pentru uz intern in anul 1917. In 1921 Komatsu Iron Works s-a separat de Takeuchi Mining Co. pentru a deveni Komatsu Ltd.

In anul 1924 Komatsu a construit prima sa presă, care cantarea 450 de tone. In 1943 compania a produs o mașina de nivelare a solului – Komatsu Model 1 (prototipul buldozerelor din Japonia).

Pentru a va putea folosi o perioada cat mai lunga de echipamentele dumneavoastra, este recomandat sa inspectati utilajele la intervalul recomandat de producatori. De asemenea, o buna intretinere si o depozitare corespunzatoare a echipamentului ajuta la protejarea utilajului si a componentelor sale.

Daca aveti nevoie de piese Komatsu, sfaturi sau recomandari va asteptam pe site-ul nostru www.rku.ro

Write A Comment