Posted in: Diverse

Piese Kubota

piese Kubota

Kubota este un producator japonez de tractoare, echipamente grele si piese Kubota, avand o experienta de peste 130 de ani. Compania ofera solutii, la scara globala, legate de alimente, apa si mediul inconjurator.

Reprezentanta Kubota Romania va pune la dispozitie o gama larga de piese pentru tractoare si utilaje de constructii. Pentru achizitionarea de piese Kubota va asteptam pe site-ul nostru www.rku.ro

De ce piese Kubota?

Nivelurile ridicate de performanță și fiabilitate sunt definitorii atunci cand vine vorba de piese Kubota. Printre produsele Kubota veti gasi:

  • tractoare
  • echipamente agricole
  • utilaje de constructii
  • motoare
  • distribuitoare automate
  • tevi
  • supape
  • pompe de apa
  • echipamente pentru purificarea apei

piese Kubota Kubota oferă o selecție completă de produse de la tractoare mici la mari pentru diverse aplicații și scale. Mai mult, instrumentele Kubota montate pe tractor sunt proiectate pentru arat, grapat și multe alte sarcini.

Tractoarele compacte utilitare, utilizate în condiții domestice, agricole și industriale, excelează în putere, performanță și compactitate. Tractoarele agricole mențin performanța și manevrabilitatea tractoarelor compacte, fiind în același timp capabile să facă față tracțiunilor grele necesare în ferme.

Compania Kubota este recunoscuta in lume pentru dezvoltarea produselor pe baza nevoilor locale. Componentele principale sunt proiectate si fabricate de companie, rezultand piese Kubota care functioneaza cu o eficienta optima.

Motoarele Diesel Kubota au o putere ridicata, o eficienta ridicata a combustibilului, vibratii scazute si zgomot redus. De asemenea, acestea respecta standardele de mediu.

Utilajele de construcții Kubota, inclusiv mini excavatoare, încărcătoare pe roți și încărcătoare pe șenile compacte, au câștigat o reputație ridicată în Europa, America de Nord, Japonia și alte țări asiatice. Mini excavatoarele Kubota sunt în special renumite pentru caracteristicile și facilitățile lor avansate

Daca nu aveti la indemana documentatia Kubota necesara, ne puteti contacta cu incredere pe www.rku.ro/contact si veti primi asistenta de care aveti nevoie din partea unui consultant tehnic.

O scurta istorie a companiei

piese Kubota Compania Kubota a fost infiintata in anul 1890 de catre Gonshiro Kubota, functionand la inceput ca turnatorie. In 1922 a inceput sa produca motoare pe baza de petrol in scopuri agroindustriale iar din 1953 echipamente de constructii. Primul tractor agricol japonez a fost dezvoltat si comercializat in anul 1960.

Kubota se străduiește să construiască un cadru optim pentru producția globală care să răspundă rapid cerințelor în schimbare. De asemenea, isi extind afacerea în industria manipulării materialelor, lansând recent Kubota CTL și SSL și răspunzând nevoilor largi ale clienților.

Daca aveti nevoie de o pompa de apa Kubota pentru mini excavator va asteptam pe https://rku.ro/produs/pompa-de-apa-kubota-b7300/

Write A Comment