aprilie 9, 2021 De Urlateanu Vera Oprit

Piese Massey Ferguson

piese Massey Ferguson Reprezentanta Massey Ferguson Romania va pune la dispozitie o gama larga de piese Massey Ferguson pentru utilaje agricole. Pentru achizitionarea de piese Massey Ferguson va asteptam pe site-ul nostru www.rku.ro

Massey Ferguson este una dintre cele mai importante mărci de tractoare din lume și o forță în domeniul recoltării globale.

De ce piese Massey Ferguson?

Daca vreti sa stiti de ce sa alegeti piese Massey Ferguson, iata doar cateva dintre motive:

  • acestea sunt de încredere atunci când vine vorba de practicitatea și fiabilitatea supremă;
  • oferă niveluri ridicate de durabilitate și performanță;
  • compania are peste 160 de ani de inovație și experiență;
  • Massey Ferguson a câștigat loialitatea fermierilor din întreaga lume.

Gama cuprinzătoare de piese Massey Ferguson include:piese Massey Ferguson

  • piese pentru motor
  • piese de transmisie
  • piese hidraulice
  • piese electrice

Acestea asigura performanta si eficienta utilajului dvs. fără a compromite mediul înconjurător și a necesita o sarcină de lucru ridicată a operatorului.

Daca nu aveti la indemana documentatia Massey Ferguson necesara, ne puteti contacta cu incredere pe www.rku.ro/contact si veti primi asistenta de care aveti nevoie din partea unui consultant tehnic.

O scurta istorie a companiei

Compania Massey Ferguson a fost înființată în anul 1953, prin fuziunea producătorilor de echipamente agricole Massey-Harris din Canada și Ferguson Company din Regatul Unit. Aceasta a avut sediul în Brantford, Ontario, până în 1988.

piese Massey Ferguson Compania și-a transferat sediul în 1997 la Buffalo, New York, înainte de a fi achiziționată de AGCO, noul proprietar al fostului său concurent Allis-Chalmers.

Massey Ferguson a realizat unele dintre primele freze mecanice din lume, la început asamblând piese din Statele Unite, dar în cele din urmă proiectând și construind propriile echipamente.

In 1938, inginerul Tom Carroll a creat prima combina autopropulsată din lume – Nr.20 in cadrul companiei Massey Ferguson. Desi aceasta nu a putut fi produsa masiv fiind grea si costisitoare, a fost folosita in schimb drept ghid pentru a realiza combina Nr.21. Aceasta din urma era mai usoara si mai putin costisitoare, si a fost pusa in vanzare incepand cu anul 1941.

În 1953, Massey-Harris a fuzionat cu compania Ferguson pentru a deveni Massey-Harris-Ferguson, înainte de a-și lua în cele din urmă numele actual în 1958.

Massey Ferguson este cea mai vândută marcă de utilaje agricole din lume. Marca și design-ul sunt  licențiate pentru numeroase de companii din întreaga lume.

Daca aveti nevoie de pompa de alimentare Massey Ferguson va asteptam pe https://rku.ro/produs/pompa-alimentare-massey-ferguson-290-uzel/