aprilie 10, 2021 De Urlateanu Vera Oprit

Piese Merlo

piese Merlo Merlo este un important grup industrial italian care proiecteaza, produce si comercializeaza piese Merlo.

Prezența grupului Merlo la nivel mondial este garantată de o organizare directă a 6 sucursale (Franța, Germania, Anglia, Spania, Polonia și Australia), de o rețea de distribuție de peste 50 de importatori și 800 de dealeri, oferind o acoperire largă în ceea ce privește vânzările, serviciile și piesele de schimb.

De ce piese Merlo?

piese Merlo Strategia Merlo se bazează pe proximitatea față de client, datorită unei rețele solide de distribuție și pe căutarea de soluții inovatoare de avangardă care să permită activități profitabile și de durată, cu respect maxim pentru siguranță și mediu.

Daca vreti sa achizitionati piese Merlo trebuie sa stiti ca la producerea lor sunt utilizate sisteme automate si inteligente. Acestea sunt gandite pentru a asigura confortul, performanta, siguranta si eficienta.

O scurta istorie a companiei

piese Merlo Compania Merlo a fost fondata in anul 1911 de catre Giuseppe Amilcare Merlo. La inceput Merlo era un mic atelier de 250 mp in care se prelucra fierul. Compania a crescut rapid si in 1953 a inaugurat o noua suprafata de productie de 2.000 mp.

In anul 1966 Merlo a inceput sa produca autobasculante si autobetoniere pentru piata constructiilor. In 1981 compania produce primul manipulator telescopic – SM30, construit pe un proiect exclusiv Merlo.

In 1991 compania produce primul manipulator telescopic cu turela rotativa. Acesta este primul din lume care ofera posibilitatea utilizatorilor de a atinge fiecare punct peste 360 de grade fara a fi nevoie sa repozitioneze utilajul.

Merlo isi continua evolutia industriala si in anul 2019 dezvolta noi game de produse care sunt din ce in ce mai in concordanta cu cerintele pietei.