aprilie 2, 2021 De Urlateanu Vera Oprit

Piese Perkins

piese Perkins Perkins este unul dintre cei mai importanti furnizori de motoare diesel din lume, cu o experienta de peste 85 de ani.

Daca vreti sa alegeti piese Perkins trebuie sa stiti ca puteti alege dintr-o cuprinzatoare gamă de soluții de energie inovatoare și fiabile, adaptate pentru a satisface cerințele precise ale clienților noștri.

Perkins este o companie globală cu fabrici majore și facilități de distribuție a pieselor pe patru continente și o rețea de distribuitori care acoperă 180 de țări. Reprezentanta Perkins Romania va pune la dispozitie piese Perkins pentru utilaje de constructii.

De ce piese Perkins?

piese Perkins Compania Perkins a stabilit standarde de excelență inginerească, prin realizarea de produse adaptate pentru a satisface cerințele precise ale clienților sai.

Perkins are o gamă largă de produse pentru toate aplicațiile. De la motoare mici la cele mari și puternice, acestea oferă performanțe ridicate, economie excelentă de combustibil și costuri reduse de proprietate.

Motoarele Perkins funcționează în peste 5.000 de aplicații în întreaga lume, printre altele la:

  • echipamente industriale
  • mașini de construcții
  • generatoare EP
  • tractoare

Atunci cand se proiecteaza piese Perkins sunt avute in vedere puterea, fiabilitatea și durabilitatea, dar și satisfacerea nevoilor unice ale clientilor sai.

O scurta istorie a companiei

Compania Perkins a fost fondata in anul 1935 de catre Frank Perkins, fiind prima care a recunoscut potentialul motorinei. In acelasi an motoarele Perkins au doborât șase recorduri mondiale de viteză terestră, cu o viteză maximă de 95 mph.

piese Perkins Multe dintre motoarele Perkins timpurii erau concentrate pe sectorul agricol, dar in timp s-au diversificat in alte zone.

Motoarele sunt cele care au definit compania Perkins de-a lungul deceniilor – seria P6, de exemplu, care a început în 1938, sau descendentul său turbo, P6354, care a apărut în anii 1960 și a rămas în producție mai mult de 30 de ani.

Există seria ultra-compactă 400 din gama 10,2-50 kW (13,7-67 CP) sau puternica, dar eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil, seria 1200, oferind 61,5-240 kW (82,5-320 CP) putere pentru utilajele mari și mijlocii.