Posted in: Diverse

Piese Samsung

De ce piese Samsung?

piese Samsung Începând cu sfârșitul anilor 1980, Samsung a produs stivuitoare și echipamente grele, în principal excavatoare la Changwon si piese Samsung destinate utilajelor. Producția de camioane a fost adăugată în mai 1993. Compania a asamblat și prototipuri de mașini electrice.

Daca vreti sa achizitionati piese Samsung veti observa cu siguranta ca aceste produse sunt superioare si gandite pentru a satisface nevoile clientilor.

Samsung se bazeaza pe ascultarea continuă a vocii clientului și reflectarea acesteia în îmbunătățirea sistemului de management al calității. Astfel, rezulta o calitate optima și îmbunătățiri continue pentru procesele de producție.

O scurta istorie a companiei

piese Samsung Samsung Heavy Industries a fost înființat în 1974, când a fost deschisă fabrica Changwon a companiei. In acelasi an Samsung a început producția de echipamente pentru construcții și a realizat o gamă largă de utilaje vreme de 24 de ani.

SHI a cumpărat în scurta vreme de la infiintare Woojin, urmată de construcția instalațiilor de construcții navale Geoje și fuziunea cu Daesung Heavy Industries.

Samsung Shipbuilding și Daesung Heavy Industries au fost fuzionate sub Samsung Heavy Industries în 1983. De atunci, a depus eforturi în introducerea de noi tehnologii și dezvoltarea de produse, extinzând în același timp zona de afaceri în echipamente grele și construcții.

În 1998, Volvo Construction Equipment a achiziționat Samsung Heavy Equipment și operațiunea coreeană a devenit Volvo Construction Equipment Korea Ltd. După încorporarea noii companii, linia de producție a încărcătorului pe roți a fost treptat pusă în față.

Este important să întrețineți utilajele Samsung mai vechi și să le păstrați în stare bună de funcționare, inlocuind piese Samsung atunci cand este necesar.