aprilie 9, 2021 De Urlateanu Vera Oprit

Piese Steyr

piese SteyrReprezentanta Steyr Romania va pune la dispozitie o gama larga de piese Steyr pentru utilaje de constructii. Pentru achizitionarea de piese Steyr va asteptam pe site-ul nostru www.rku.ro

Steyr Motors este un producător austriac de motoare diesel cu sediul în Steyr, Austria Superioară.

De ce piese Steyr?

Compania Steyr este specializata in motoare diesel si piese Steyr pentru acestea. Daca vreti sa achizitionati piese Steyr trebuie sa stiti ca acestea sunt extrem de specializate în ceea ce privește:

  • siguranța operaționala
  • protecția mediului
  • densitatea puterii
  • tehnologii moderne
  • rentabilitatea.

piese SteyrCompania are ingineri talentati care asigura calitatea produselor Steyr, pentru satisfacția clienților și mentinerea succesului la nivel mondial. În toate fazele producției, motoarele si piesele de schimb Steyr sunt monitorizate pentru calitate, putere și soliditate a mediului, în conformitate cu procedurile de testare standardizate.

Daca nu aveti la indemana documentatia Steyr necesara, ne puteti contacta cu incredere pe www.rku.ro/contact si veti primi asistenta de care aveti nevoie din partea unui consultant tehnic.

O scurta istorie a companiei

Steyr Motors își are originea în divizia de motoare diesel a grupului anterior Steyr-Daimler-Puch. În 2001, Steyr a devenit o companie independentă printr-o achiziție de management intern.

piese SteyrÎn 2008, Steyr Motors a prezentat primul sistem paralel de propulsie hibrid din lume pentru bărci, STEYR HDS. În același an, compania a obținut numeroase premii pentru această inovație.

În cooperare cu compania olandeză Mastervolt, Steyr este cel mai mare producător de sisteme hibride de propulsie pentru ambarcațiuni de agrement.

În 2009, Steyr Motors a semnat un acord de licență cu AM General pentru a prezenta motorul în timpul expoziției AUSA ca „OPTIMIZER 3200”, pentru producția motoarelor sale diesel.

Din 2011, Steyr Motors a dezvoltat motoare compacte pentru avioane pe baza motorului său monobloc, în cooperare cu compania austriacă Austro Engine.

Daca aveti nevoie de simering carcasa punte fata Steyr va asteptam pe https://rku.ro/produs/simering-carcasa-punte-fata-steyr-964/