Posted in: Diverse

Piese Takeuchi

piese takeuchi Pentru achizitionarea de piese Takeuchi pentru utilaje de constructii va asteptam pe site-ul nostru www.rku.ro

Takeuchi este o companie japoneză de utilaje grele care produce mini excavatoare, excavatoare hidraulice și încărcătoare pe șenile.

De ce piese Takeuchi?

Daca vreti sa va mentineti echipamentul in functiune la niveluri de eficiență și performanță de vârf puteti utiliza piese Takeuchi. Acestea au fost gandite pentru a va asigura rentabilitatea maximă a investiției.

Gama larga de piese Takeuchi include piese de motor, piese de transmisie, piese hidraulice si piese electrice. Produsele Takeuchi se caracterizeaza prin:piese takeuchi

  • rezistență
  • versatilitate
  • performanță.

Daca nu aveti la indemana documentatia Takeuchi necesara, ne puteti contacta cu incredere pe www.rku.ro/contact si veti primi asistenta de care aveti nevoie din partea unui consultant tehnic.

O scurta istorie a companiei

Takeuchi a fost fondată în 1963 de catre Akio Takeuchi, un inginer mecanic instruit. Compania a pornit ca o mică firmă specializată în inginerie.

piese takeuchi Compania a dezvoltat primul excavator compact din lume în 1971, iar inovația a continuat din nou la mijlocul anilor 80, odată cu introducerea primului încărcător pe șenile compact. Aceste două produse au transformat piețele nord-americane de echipamente de construcții și au poziționat Takeuchi ca un furnizor de frunte de echipamente compacte.

In 2005 compania a atins cifra de 150.000 de unități fabricate și vândute.

Takeuchi continuă să furnizeze produse care să răspundă nevoilor contractorului de astăzi, iar dedicația către piața compactă este evidentiata de distribuitorul și rețeaua de service extinsă, care este susținută de facilitățile de instruire, piese Takeuchi și distribuție de ultimă generație.

Daca aveti nevoie de cui picon Takeuchi TKB71 va asteptam pe https://rku.ro/produs/cui-picon-takeuchi-tkb71/