Posted in: Diverse

Piese Terex

Exista o gama larga de piese de schimb Terex pentru toate gamele de utilaje de constructii. Piese Terex puteti solicita la unul dintre colegii nostri de la departamentul tehnic

 

Cat costa piesele de Terex?

Piese Terex au preturi medii comparativ cu celelalte brand-uri si sunt de o calitate superioara, produse de zeci de ani in colaborare cu ingineri cu experienta vasta in domeniu. Pentru a avea parte de o buna identificare  de piese terex, se recomanda sa luati legatura cu un consultant tehnic din domeniu www.rku.ro/contact sau sa beneficiati de documentatia correcta. Pentru orice documentatie TEREX contactati-ne cu incredere.

Categorii piese Terex:

 Piesele sunt impartite precum:

  • Piese motor terex – toate motoarele terex sunt patentate de la diversi producatori si sunt executate la o calitate inalta de productie. mai departe sunt enumerate o parte din piesele pe care le puteti gasi: 
  • Piese cutie de viteze terex
  • Piese transmisie terex 
  • Piese hidraulica terex 
  • Piese electrice terex

Cum au aparut utilajele Terex?

Terex a fos fondat inca din anul 1933 sub denumirea de EUCLID, apoi in anul 1970 numele actual de la Reprezentanta Terex a fost creat din cele doua cuvinte terra (pamant) si rex (rege), nume pe care-l poarta si in zilele noastre fiind listata si la bursa din NEW YORK inca din anul 1991.

Utilizate corect si respectand cu strictete mentenantele recomandate de producatori rezulta o fiabilitate crescuta a acestor echipamente.

 

Este recomandat sa pastrati aceste echipamente si cat se pot de bine curatate ca sa puteti observa cu usurinta orice neregula care ar putea aparea.

Va asteptam pe pagina noastra https://rku.ro daca aveti nevoie de consiliere tehnica sau piese terex.

piese terex