Posted in: Diverse

Piese Volvo

piese VolvoVolvo CE (Construction Equipment) este un producător internațional de top de echipamente de construcții premium. De-a lungul istoriei sale indelungate compania Volvo a dezvoltat mereu solutii inovatoare pentru a imbunatati siguranta si pentru a asigura o economie de combustibil.

Reprezentanta Volvo Romania va pune la dispozitie o gama larga de piese Bobcat pentru utilaje de constructii. Pentru achizitionarea de piese Volvo sau mai multe informatii va puteti adresa colegilor nostri din departamentul tehnic pe www.rku.ro/contact

De ce piese Volvo?

piese VolvoFie că lucrați în construcții, minerit, agricultură sau orice altă industrie solicitantă, vă puteți baza pe gama largă de piese Volvo. Aceasta companie ofera produse care isi fac treaba eficient timp de multi ani. Pentru asta piesele sunt dezvoltate si testate pentru cele mai dificile conditii, iar calitatea fiecarei componenta este controlata pe deplin.

Printre piesele oferite de Volvo se numara:

piese Volvo

  • motoare
  • filtre si uleiuri
  • piese hidraulice
  • piese pentru senile
  • piese electrice si electronice
  • kit-uri si piese pentru intretinerea utilajelor

O scurta istorie a companiei

Compania Volvo CE a luat nastere in urma cu peste 180 de ani în Suedia. Johan Theofron Munktell, pe atunci doar 27 de ani, a pus bazele companiei când a fost însărcinat, de către oraș, să înființeze un atelier de inginerie. Scopul acestui atelier a fost dezvoltarea industriei mecanice locale.

Când Johan Theofron Munktell a renunțat la Monetăria Regală din Stockholm pentru a se muta la Eskilstuna, a fost înlocuit de un alt tânăr și foarte talentat inginer, Jean Bolinder. Acesta împreună cu fratele său mai mic Carl Gherard, au călătorit în Anglia pentru a afla mai multe despre tehnologia inginerească. După ce s-au întors, frații au decis să-și întemeieze propria companie.

La exact 100 de ani de la începerea lui Johan Theofron în Eskilstuna, Bolinder se mută la Eskilstuna și ambele companii au fuzionat sub numele AB Bolinder-Munktell, care va fi achiziționat ulterior de Volvo în 1950.

Daca aveti nevoie de piese Volvo, sfaturi sau recomandari va asteptam pe site-ul nostru www.rku.ro

Write A Comment