Posted in: Diverse

Ce probleme apar la un mini-incarcator Bobcat 773?

mini-incarcator Bobcat 773Daca aveti un mini-incarcator Bobcat 773 stiti deja cat de util este pentru indeplinirea sarcinilor zilnice, fie in constructii fie in amenajarea teritoriului. Dar, exista si unele probleme ce pot aparea.

Din articolul urmator veti afla care sunt cele mai intalnite probleme ale unui mini-incarcator Bobcat 773 si la ce semne trebuie sa fiti atenti.

Probleme hidraulice intalnite la un mini-incarcator Bobcat 773

Daca observati ca mini-incarcatorul Bobcat 773 nu mai este la fel de performant, este posibil sa existe ceva in neregula la sistemul hidraulic. De aceea, exista anumite piese hidraulice care va pot da indicii.

O pompa hidraulica deteriorata poate cauza probleme de functionare. Daca aveti un model cu curea, este indicat sa controlati daca curelele sunt bine fixate si daca sunt in stare buna. In cazul in care observati ca acestea sunt uzate sau slabite este recomandat sa le inlocuiti cat mai repede.

Filtrul hidraulic poate crea si el probleme. Daca un mini-incarcator Bobcat 773 pare sa nu mai aiba putere trebuie controlat filtrul. Cel mai probabil acesta este infundat si obtureaza uleiul hidraulic sa circule in conditii normale.

mini-incarcator Bobcat 773Nivelul de lichid hidraulic este si el foarte important. Pentru o functionare optima a utilajului este vital sa aveti cantitatea optima de lichid. Puteti afla cantitatea exacta consultand manualul de utilizare.

Un sistem hidraulic performant pentru un mini-incarcator Bobcat 773 se obtine prin verificari regulate si intretinere. Asigurati-va ca supapele se deschid si se inchid fara dificultate, ca nu exista garnituri slabite sau rupte, ca nu sunt scurgeri, etc.

Probleme cu motorul

O problema des intalnita a unui motor cu probleme este legata de bujiile incandescente. Acestea contribuie la functionarea eficienta a motorului cand temperatura de afara este scazuta, ajutand la incalzirea camerelor de aredere. Verificati daca bujiile sunt bine prinse, in caz contrar nu vor putea incalzi motorul.

Daca motorul unui mini-incarcator Bobcat 773 nu porneste corect trebuie sa inspectati sistemul de combustibil. Filtrele murdare sau deteriorate vor cauza probleme. Este important ca acestea sa fie schimbate la timp.

De asemenea, trebuie verificate injectoarele, care pot fi infundate. In aceasta situatie combustibilul nu poate circula normal si poate provoca probleme de functionare a motorului.

Cablul de acceleratie se afla si el pe lista de verificari. Trebuie sa va asigurati ca acesta este bine prins. Daca cablul se desprinde, motorul nu va putea functiona corect. Este indicat sa verificati ambele parti ale cablului.

Probleme la sistemul de control

In unele situatii in timpul utilizarii unui mini-incarcator Bobcat 773 puteti constata ca joystick-ul nu raspunde comenzilor. Acest lucru se poate intampla din cauza conexiunilor de directie sau de incarcare, care pot fi deconectate sau slabite.

mini-incarcator Bobcat 773Pentru a remedia situatia este indicat sa reconectati sau sa strangeti conexiunile. Daca problema tot nu este rezolvata verificati daca firele ce conecteaza actuatoarele si pompa hidraulica la joystick sunt atasate corect.

Daca joystick-ul raspunde la comenzi, insa foarte incet, trebuie sa verificati toate comutatoarele de siguranta de pe un mini-incarcator Bobcat 773. Daca acestea functioneaza defectuos pot cauza probleme intregului sistem de control. Este indicat sa verificati si bateria pentru eventuale scurgeri.

Daca observati probleme la mini-incarcatorul dvs. Bobcat 773 si nu reusiti sa le rezolvati, ne puteti contacta pe https://rku.ro/. Tehnicienii nostri cu experienta pot efectua reparatiile rapid, avand acces la o gama variata de piese de schimb pentru utilaje.