Posted in: Diverse

Proiectoare de tractor

proiectoare de tractorPe masura ce tractoarele au evoluat, au aparut si probleme legate de vizibilitate. O potentiala solutie entru sporirea sigurantei si eficientei operatorului o constituie niste proiectoare de tractor. Acestea ajuta la sporirea gradului de constientizare a zonei din jurul utilajului pentru a putea lucra pana tarziu in noapte.

Daca aveti nevoie de proiectoare de tractor, v-am pregatit cele mai bune oferte pe www.rku.ro

Ce sunt proiectoarele?

Proiectoarele sunt niste lampi speciale de lucru, folosite in general de utilaje (tractoare, excavatoare, motostivuitoare etc.), care necesita o buna iluminare pe timpul noptii.proiectoare de tractor

Pentru a conduce si manevra tractorul, sau alte utilaje, in siguranta, soferul trebuie sa aiba o vizibilitate cat mai buna in jurul vehiculului.

De ce sunt importante niste proiectoare de tractor? Deoarece ajuta la crearea unui mediu de lucru mai confortabil, contribuind astfel la eficientizarea sarcinilor zilnice.

Pentru mai multe informatii, consultantii nostri va asteapta pe www.rku.ro/contact

Beneficiile utilizarii unor proiectoare de tractor

Proiectoarele sunt o investitie inteligenta si rentabila, cu ajutorul careia va veti putea mentine activitatile in functiune cat mai mult timp. Iata cateva dintre beneficiile utilzarii unor proiectoare de tractor:

proiectoare de tractor

 • Siguranta – daca nu sunteti siguri de utilitatea proiectoarelor, trebuie sa luati in calcul faptul ca siguranta este pe primul loc. Unul din trei decese petrecute la o ferma are legatura cu un utilaj agricol. De aceea, orice masura suplimentara de siguranta, precum folosirea unor proiectoare de tractor, este bine venita.

 • Prelungirea perioadei de lucru – daca vara, ziua este lunga si puteti folosi utilajul vreme indelungata, nu acelasi lucru se poate spune si pe timp de iarna. Folosirea unor proiectoare de tractor va ofera posibilitatea de a lucra la fel de mult, indiferent de anotimp.

 • Sunt usor de folosit – daca nu aveti nevoie ca proiectorul sa fie montat mereu, puteti alege varianta cu magnet. Acest tip de proiector are un suport cu magnet, care se poate pune pe utilaj doar in timpul utilizarii. Acest magnet este foarte rezistent si nu permite deplasarea proiectorului in timpul functionarii.

 • Dubla orientare – de obicei este indicat sa montati niste proiectoare de tractor pe cabina utilajului, pentru a oferi o iluminare mai mare in fata acestuia. Insa, daca aveti nevoie de o arie de luminozitate mai mare in spatele vehiculului, puteti orienta cu usurinta proiectorul in directia dorita.

Daca sunteti in cautarea unor proiectoare de tractor , veti gasi o gama variata de produse pe site-ul nostru. 

Pe ce tipuri de utilaje se pot monta proiectoare?

Sursa: Pinterest.com

Proiectoarele au fost gandite pentru vehiculele lente, care au nevoie de lumina suplimentara atunci cand lucreaza si nu sunt recomandate pentru circulatia pe drumurile publice. Tipurile de utilaje ce se pot echipa cu proiectoare sunt:

 • tractoare
 • excavatoare
 • buldoexcavatoare
 • elevatoare
 • macarale
 • incarcatoare
 • alte utilaje agricole si industriale
 •  

Cum sa alegeti cele mai potrivite proiectoare de tractor?

Sursa: https://fisherhillfarm.com

Daca ati decis sa achizitionati proiectoare pentru utilajul dumneavoastra, va recomandam sa urmariti anumite aspecte ale acestora pentru a va asigura ca alegeti produsul potrivit:

 • tipul de bec – proiectoarele pot fi cu Halogen, Xenon sau Led. Cele mai rentabile sunt proiectoarele cu Led, care au o durata de viata cuprinsa intre 30.000 si 50.000 de ore, comparativ cu 5000 pentru Xenon si 500 pentru Halogen.

 • conditii extreme – proiectoarele trebuie sa functioneze in conditii optime atat la temperaturi scazute, cat si pe timp de vara, la caldura arzatoare.

 • rezistenta la conditii dificile – este indicat sa alegeti proiectoare care sa reziste conditiilor dure,  vibratiilor intense si care sa fie usor de curatat.

 • tipul de lumina – in functie de necesitati, puteti alege o distributie mai ingusta sau mai larga a luminii.

Pentru cele mai bune oferte de proiectoare de tractor, la pret de producator, contacteaza-ne acum la 0728 003 004.

Write A Comment