Posted in: Diverse

Top 5 cele mai bune marci de piese utilaje de constructii

piese utilajePentru a avea o afacere performanta trebuie sa fiti mereu in pas cu vremurile. De aceea, v-am pregatit un articol despre cele mai bune marci de piese utilaje de constructii.

Domeniul constructiilor este intr-o continua evolutie si este important sa stiti ce variante exista pe piata. Pentru a face alegerea potrivita luati in considerare mai multi producatori si incercati sa identificati varianta care vi se potriveste.

Piese utilaje Caterpillar

Caterpillar, cu sediul in SUA, este cel mai mare producator din lume de echipamente de constructii si piese pentru acestea. In 2020, Caterpillar a inregistrat vanzari de 24,82 miliarde de dolari.

Exista o gama variata de piese Caterpillar, care include piese de motor, transmisie, electrice si multe altele. De asemenea, puteti gasi numeroase atasamente care pot satisface nevoile utilajului dvs. fie ca aveti nevoie sa sapati o groapa mica si precisa, fie una de dimensiuni considerabile.

Piese utilaje Komatsu

Komatsu, cu sediul in Japonia, este al doilea cel mai mare producator de echipamente de constructii din lume. Are 81 de unitati de productie in intreaga lume si in anul 2020 a vandut echipamente in valoare de 20 de miliarde de dolari.

Compania este cunoscuta pentru cupele de excavator, gandite special pentru a creste productivitatea. Acestea sunt construite si testate pentru a rezista in cele mai dure conditii, asa cum sunt si restul echipamentelor si pieselor Komatsu.

Linia sa de echipamente de constructie include basculante, mini-excavatoare, buldozere si incarcatoare pe roti.

Piese utilaje JCB

piese utilajeCompania JCB are sediul in Anglia si produce peste 300 de tipuri de masini, inclusiv celebrele excavatoare. In ultimii 15 ani, JCB s-a concentrat pe dezvoltarea motoarelor, astfel incat in prezent acestea sunt cu pana la 98% mai putin poluante

Gama de piese JCB este foarte variata si include piese hidraulice, componente electrice, piese de motor, etc. Cele mai cautate piese sunt cele ale popularelor buldoexcavatoare JCB 2CX, 3CX si 4CX.

Piese utilaje John Deere

John Deere este cea de-a doua companie producatoare de echipamente grele din SUA, dupa Caterpillar. Sloganul lor: „ Nimic nu functioneaza ca un Deere”, a dus la vanzari de 8,95 miliarde de dolari in anul 2020.

Cunoscuta mai mult pentru utilajele agricole, compania John Deere este la fel de eficienta si pe partea de echipamente de constructii si implicit piese de schimb pentru acestea. In gama de produse John Deere veti gasi inclusiv sisteme de transmisie, motoare diesel si numeroase atasamente.

Piese utilaje Bobcat

piese utilajeBobcat a inceput in Dakota de Nord, dar este acum o companie Doosan. Acestia din urma au sediul in Coreea de Sud si investeste masiv in noi tehnologii.

Bobcat este binecunoscut pentru excavatoarele sale compacte, care sunt extrem de versatile si se descurca cu brio cu diferite sarcini. Fie ca aveti de executat lucrari de amenajare a teritoriului, de demolare sau proiecte de constructie, veti gasi cu siguranta atasamentul ideal Bobcat.

Indiferent ce marca de piese utilaje de constructii alegeti, pe site-ul RKU veti gasi cu siguranta. Va invitam sa luati legatura cu specialistii nostri pe pagina https://rku.ro/contact/, pentru a obtine asistenta in gasirea piesei potrivite.